کیک هویج

کیک هویج

مواد لازم

دارچین: 2 ق چ

آرد: 2 پیمانه

بیکینگ سودا: 2 ق چ

نمک: ½ ق چ

تخم مرغ: 3 عدد

شکر: 2 پیمانه

باترمیلک: ¾ پیمانه

روغن سبزیجات: ¾ پیمانه

عصاره وانیل: 2 ق چ

هویج رنده شده: 2 پیمانه

گردوی خرد شده: 1 پیمانه

نارگیل: 100 گرم

آناناس: 220 گرم

برای مایع میان لایه ها:

شکر: 1 پیمانه

بیکینگ پودر: 1.5 ق چ

باترمیلک: ½ پیمانه

عصاره ذرت سبک: 1 ق غ

کره: ½ پیمانه

وانیل: 1 ق چ

برای رویۀ کیک:

کره: ¾ پیمانه

پنیر خامه ای: 300 گرم

پودر شکر: 3 پیمانه

وانیل: 1.5 ق چ

مشخصات

برای 6
زمان پخت 4
روش اسان
آشپزی :

 

در سه ظرف کیک ورقه نچسب قرار دهید.
دارچین، آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
در ظرفِ همزن تخم مرغ، شکر، باترمیلک، روغن سبزیجات و عصاره وانیل را ریخته هم بزنید.
در حین هم زدن مخلوط خشک را وارد ظرف کنید تا خوب مخلوط شوند.
هویج رنده شده، گردوی خرد شده، نارگیل و آناناس را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید (دستی).
مواد را در 3 ظرف به یک میزان ریخته و 25 تا 30 دقیقه در 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
برای تهیه مایع میان لایه ها، شکر، بیکینگ پودر، باترمیلک، عصاره ذرت و کره را در قابلمه ای ریخته روی حرارت قرار دهید.
تا وقتی مخلوط جوش بیاید بگذارید روی حرارت بماند، پس از اینکه از روی حرارت برداشتید 1 ق چ عصاره وانیل را ریخته هم بزنید.
برای تهیه رویۀ کیک کره و پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید، پودر شکر و عصاره وانیل را اضافه کنید و باز هم هم بزنید تا پف کند.
روی هر لایه از مایع ریخته پخش کنید سپس از مخلوط رویه روی آن بمالید و وقتی لایه ها را روی یکدیگر قرار دادید روی کل کیک از مخلوط رویۀ کیک بمالید.
برش دهید و سرو کنید.

1395/7/26

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: