چیپس هویج سرکه ای

چیپس هویج سرکه ای

مواد لازم

۳ عدد هویج

نصف فنجان سرکه سفید یا سرکه سیب

نصف فنجان آب

۶ قاشق سوپ‌خوری عسل

۱ بوته سیر، پوست کنده و له شده

نصف قاشق چایخوری زردچوبه

۱ عدد فلفل تند چیلی

ارزش غذایی

کالری 15.5
چربی 0.1gg
چربی اشباع 0g
پروتئین 0.2g
کربوهیدرات 3.8g
قند 2.8g
فیبر 3.6g

مشخصات

برای 4
زمان پخت 2
روش سخت
آشپزی :

 

هویج‌ها را به صورت ورقه‌های نازک ببرید و  درون بخارپز بریزید و تا زمانی که ترد شوند، چیزی در حدود ۳ تا ۴ دقیقه بپزید سپس آنها را زیر آب سرد بگیرید. هویج ها را درون آبکش بریزید تا آبشان گرفته شود، سپس آنها را درون ظرف پیرکس یا سفالی بریزید.

سرکه، آب، عسل، سیر، زردچوبه و فلفل چیلی را درون ماهی‌تابه‌ای غیرآلومینیومی ریخته و مخلوط کنید. روی حرارت قرار دهید و برای مدت ۵ دقیقه بپزید.

مخلوط مواد داغ را با گذراندن از الک روی هویج‌ها بریزید و روی آن را کاملا بپوشانید. درب آن را گذاشته و به مدت چند ساعت یا یک شب درون یخچال قرار دهید. این چیپس را حتی درون فریزر نیز می‌توانید نگهدارید.

1395/5/20

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: