چای پرتقال و بهارنارنج

چای پرتقال و بهارنارنج

مواد لازم

1 قاشق مرباخوری ورون

1 قاشق مرباخوری میخک

1 قاشق مرباخوری اسطوخودوس

1 قاشق مرباخوری پوست لیمو

 

مشخصات

برای 2
زمان پخت 1
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

ورون، میخک، اسطوخودوس و پوست لیمو را هر کدام به اندازه یک قاشق مرباخوری داخل صافی قوری بریزید. 

آب جوش به آن اضافه کنید و مدت 7 تا 10 دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد. 

 

1395/3/13

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: