ذرت پنیری دسته دار

ذرت پنیری دسته دار

مواد لازم

 

6 عدد ذرت با پوست سالم 

4 قاشق غذاخوری سس مایونز

روغن زیتون تصفیه نشده

2 عدد لیمو

1 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی یا فلفل قرمز معمولی

90 گرم پنیر خوش طعم، مانند پارمسان، زامورانو یا پکورینو

ارزش غذایی

کالری 191
چربی 8.6g
چربی اشباع 3.4g
پروتئین 9.5g
کربوهیدرات 20.3g
قند 2.7g
نمک 0.3g
فیبر 1.8g

مشخصات

برای 6
زمان پخت 3
آشپزی :

 ذرت‌ها را با پوست به مدت 30 دقیقه در آب سرد بخیسانید. در همین حال، سس مایونز را به همراه چند قطره روغن زیتون داخل کاسه بریزید و آب یک  عدد لیمو را به آن اضافه کنید و پوست بقیه را داخل آن رنده کنید. این مخلوط را کاملا هم بزنید و مزه کنید و اگر نیاز بود مقدار بیشتری آب لیمو یا سس مایونز و فلفل قرمز به آن اضافه کنید. پنیر را بر روی یک صفحه بزرگ دیگر رنده کرده و کنار بگذارید.

یک ماهیتابه را تا دمای بالا گرم کنید و ذرت ها را به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که کبابی شوند داخل آن بگذارید، و آن را بچرخانید تا آتش به همه قسمت‌هایش برسد. 

پوست ذرت‌ها را به سمت پایین بکشید و آنها را طوری درست کنید که به صورت دم ذرت دربیاید، سپس با کمک این دم هر کدام از ذرت‌ها را داخل مخلوط آماده شده بغلطانید. سپس ذرت‌ها را خارج کرده و کمی تکان بدهید تا همه قسمت‌هایش با مایع پنیری پوشانده شوند. 

 

1395/3/7

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: