خورش قلیه مرغ

خورش قلیه مرغ

مواد لازم

گشنیز 750 گرم

شنبلیله 250 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

سیر 5 حبه

آب مرغ 1 و 1/3 لیوان

تمرهندی 150 گرم

فیله مرغ مزه دار شده 500 گرم

روغن 1 پیمانه

نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم

مشخصات

برای 4
زمان پخت 4
روش نه جندان سخت
آشپزی :

 سبزی قلیه یا همان گشنیز و شنبلیله را ساطوری و ریز کنید، سپس در یک قابلمه متوسط آنها را با مقداری روغن سرخ کنید.( تقریبا نصف میزانی که سبزیهای قورمه سبزی را سرخ می کنید.)  در تابه کوچک جداگانه پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید تا به رنگ عسلی درآید. 5 حبه سیر را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. این مخلوط را به سبزی ها اضافه کنید.
تمر هندی را با مقداری آب جوش حل و صاف کنید. تمر صاف شده را به همراه آب مرغ و مقداری و نمک و فلفل و دارچین به مخلوط سبزی ها اضافه کنید. به میزان نیم لیتر  آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانی که مواد پخت و خورش جا افتاد، حرارت را کم کنید.
فیله های مرغ را از قبل با کمی نمک، فلفل، زعفران، پیاز و آبلیمو استراحت دهید و مزه دار کنید. اگر دوست داشتید می توانید فیله ها را مکبی خرد کنید. حال فیله ها را با مقداری روغن تفت دهید. آب فیله ها که کشیده شد ، آنها را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید. 15 تا 20  مواد قلیه را روی حرارت ملایم قرار دهید.بعد از این مدت خورش را در ظرف مورد علاقه تان بکشید و همراه با برنج سرو کنید.
 
 

1395/6/20

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: