مرغ پارمسان

مرغ پارمسان

مواد لازم

500 گرم سینه ی مرغ بدون استخوان

یک چهارم فنجان آرد

سه چهارم فنجان پودر سوخاری

نصف فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون طبیعی

1 فنجان رب گوجه فرنگی 

نصف فنجان پنیر مازارلا (رنده شده)

ریحان تازه برای تزیین به مقدار لازم

1 عدد تخم مرغ

مشخصات

برای 4
زمان پخت 1
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

سینه و یا فیله ی مرغ را به طور افقی برش دهید تا هر تکه نصف شود سپس نمک و فلفل را به تکه های مرغ آغشته کنید.

آرد را در یک ظرف بریزید.

یک تخم مرغ را داخل یک کاسه مجزا شکسته، هم بزنید.

خرده های نان و یا پودر سوخاری را با پنیر پارمسان مخلوط کنید.

ابتدا مرغ به تخم مرغ آغشته کرده و سپس آن را داخل ظرف آرد گذاشته تا به خوبی به آن آغشته شود، سپس داخل ظرف پودر سوخاری و پنیر پارمسان بغلتانید. 

ظرف مورد نظر را به روغن آغشته کرده و تکه های مرغ را بر روی آن بچینید. اجازه دهید تا هر طرف مرغ دو الی سه دقیقه در فر بماند تا طلایی شود.

مرغ را از فر بیرون آورده و بر روی یک ورق و یا ظرف بچینید و پنیر مازارلا را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا آب شود.

برای سرو می توانید با گوجه فرنگی و ریحان آن را تزیین کنید. 

1395/5/27

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: