فتوچینی مرغ و پارمزان

فتوچینی مرغ و پارمزان

مواد لازم

فتوچینی 450 گرم

بروکلی خرد شده 3 پیمانه

کره سه چهارم پیمانه

نمک سه چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

سینه مرغ خرد شده 360 گرم 

پیاز خرد شده 1 عدد کوچک

سیر خرد شده 2 حبه

قارچ اسلایس شده 120 گرم

خامه 3 پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده 1 و نیم پیمانه 

ژامبون خرد شده و پخته 6 برش

مشخصات

برای 6
زمان پخت 2
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

فتوچینی را مطابق دستور پشت بسته بپزید و در 3 دقیقه آخر بروکلی را هم  اضافه کرده سپس آبکش کنید و گرم نگه دارید .

در این حین 2 قاشق غذاخوری کره در تابه ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید ذوب شود. روی مرغ ها نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل بپاشید و حدود 5–6 دقیقه با کره تفت داده و سپس از تابه کشیده کناری بگذارید . 2 قاشق غذاخوری دیگر کره به تابه اضافه کرده پیاز و سیر و قارچ را 5–6 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند .

نصف پیمانه باقیمانده کره را با خامه مخلوط کرده روی حرارت متوسط به پایین 2 دقیقه هم بزنید تا کره ذوب شود باقیمانده یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کرده سپس پنیر پارمزان را هم اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود . مرغ و مخلوط پیاز و نیمی از ژامبون ها را اضافه کنید .

پاستا و بروکلی را به سس اضافه کرده و بین 6 بشقاب تقسیم نموده رویشان مقداری دیگر پنیر پارمزان و باقیمانده ی ژامبون را بپاشید و سرو کنید .

 

1395/6/6

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: