فیله مرغ با پنیر پارمزان

فیله مرغ با پنیر پارمزان

مواد لازم

فيله مرغ 400 گرم

جعفري خرد شده 1 پيمانه

پارمزان رنده شده نصف پيمانه

نمك نصف ق چ

فلفل به ميزان لازم

سير خرد شده 1 عدد

كره 2 ق غ

مشخصات

برای 4
زمان پخت 3
روش سخت
آشپزی :



فيله را با چاقو برش مي دهيم
جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم
كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم
كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه طلايي رنگ شود
بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد
همچنين ميتوانيد اين غذا را با سيب زميني و سالاد سرو كنيد.

 

 

1395/6/17

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: