آبگوشت لپه

آبگوشت لپه

مواد لازم

گوشت آبگوشتی نیم کیلوگرم

لپه یک پیمانه

پیاز دو عدد

رب گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپخوری

لیموعمانی سه عدد

سیب‌زمینی دو عدد

آب، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

مشخصات

برای 6
زمان پخت 5
روش اسان
آشپزی :

پیازها را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم، سپس، لپه و گوشت را هم اضافه می‌کنیم، مقداری مواد را تفت داده، آنگاه، زردچوبه‌ را هم می‌افزاییم بعد در حدود پنج لیوان آب به موادمان اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا آبگوشت بجوشد، سپس با حرارت ملایم، سه تا چهار ساعت دیگر صبر می‌کنیم تا آبگوشت بپزد، لیموعمانی‌ها را سوراخ کرده، همراه با رب گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، نمک و فلفل به آبگوشت اضافه و کمی صبر می‌کنیم تا یک ساعت دیگر آبگوشت بپزد، در پایان می‌توانید، کمی مرزه خشک یا تازه به آن اضافه کنید تا عطر غذای‌تان چند برابر شود، حالا غذا آماده است.

1395/6/31

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: