کراسون شکلاتی

کراسون شکلاتی

مواد لازم

خمیر هزار لایه : یک کیلوگرم

شکلات: 200گرم

خامه:120گرم

زرده: یک عدد

شیر: یک قاشق سوپ خوری

 

مشخصات

برای 4
زمان پخت 3
آشپزی :

 

ابتدا شکلات و خامه را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا یکدست شوند حال از حرارت برداشته و گاناش را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

خمیر هزار لایه را بر روی سطح آرد پاشی شده باز کرده و به کمک وردنه برش کراسون و یا توسط چاقو به شکل مثلث برش بزنید حال بر روی قاعده مثلث برشی کوچکی ایجاد نمایید و سپس از گاناش شکلات بر روی خمیر قرار دهید و به شکل کراسون آن را رول نمایید.

کراسون ها را در سینی فر کاغذ انداخته شده چیده و روی آنها را رومالی از زرده و شیر بمالید سپس سینی فر را در فر 180 درجه برای 35تا45 دقیقه قرار دهید تا کاملا طلایی شوند و خمیر حالت لایه ای بشود.

حال کراسون ها را از فر خارج کرده و زمانی که کاملا خنک شدند روی آنها را با شکلات ذوب شده سفید و سیاه تزیین و نوش جان نمایید.

 

1395/3/11

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: