پودینگ شکلاتی با پودر کاکائو

پودینگ شکلاتی با پودر کاکائو

مواد لازم

پودر کاکائو چهار قاشق سوپخوری

آرد ذرت چهار قاشق سوپخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

بیسکوییت مادر یا بیسکوییت پتی بور دو بسته

کره ی هم دما شده با محیط یک چهارم پیمانه

شیر سه پیمانه

شکر نصف پیمانه

مشخصات

برای 4
زمان پخت 4
روش اسان
آشپزی :

در یک کاسه ی مناسب کره ی نرم شده و کمی وانیل را بریزید. بیسکوییت ها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید. همه ی مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکه های نان شوند. در یک قابلمه شیر، پودر کاکائو و آرد ذرت را به همراه شکر و وانیل باقیمانده بریزید و مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ شود. وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نشود. ظرف های دسر را که می تواند لیوان یا بستنی خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید. شروع کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت ها. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. ظرف های دسر را در یخچال بگذارید. این دسر را خنک سرو کنید.

1395/7/19

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: