قاشق شکلات

قاشق شکلات

مواد لازم

شکلات سیاه: 400گرم

کرم وانیلی: یک دوم پیمانه

گیلاس گلاسه شده: برای تزیین

 

مشخصات

برای 4
زمان پخت 1
آشپزی :

 

ابتدا مولد قاشق های شکلات را آورده و شکلات سیاه را که به حالت بن ماری ذوب شده اند، با دقت داخل این مولد ها ریخته سپس کمی مولد را تکان داده تا هوای اضافی آن خارج شود.

مولد یا قالب را در یخچال قرار داده تا کاملا سفت شود سپس از یخچال خارج کرده و با وارونه کردن قالب یا مولد قاشق ها به راحتی جدا می شوند.

نکته مهم این است که به هیچ عنوان نباید این مولد یا قالب های پلی اتیلن را با روغن چرب نمود. حال قاشق های شکلاتی خود را در ظرف مناسبی چیده و روی آن را شکوفه ای از کرم وانیلی و شکلات گلاسه قرار دهید و سرو نمایید.

شاید این سوال پیش آید که منظور از کرم وانیل چیست؟ کرم وانیل به صورت آماده در فروشگاه های لوازم قنادی موجود است و چنانچه در دسترس شما نبود می توانید از انواع کرم های پاتیسیر کاملا سفت استفاده نمایید. منظور از کرم پاتیسیر سفت کرمی است که قابل ماسوره زدن باشد.

نکات:

اگر کرم پاتیسیر را با حرارت غلیظ نمایید و سپس بگذارید تا کاملا خنک شود، کرم سفتی حاصل می شود که قابل ماسوره زدن است.

اگر تهیه کرم پاتیسیر برایتان میسر نبود، به استفاده از یک گل خامه بسنده کنید.

 

1395/3/11

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: