پودینگ نارگیل با شلیل

پودینگ نارگیل با شلیل

مواد لازم

دو سوم پیمانه جودوسر

یک سوم پیمانه نارگیل رنده شده

یک پیمانه شیر

نوک قاشق چایخوری پودر دارچین

نمک

دو قاشق چایخوری روغن نارگیل

دو عدد شلیل حلقه‌ای

یک قاشق غذاخوری شیره افرا

یک چهارم پیمانه ورقه‌های نارگیل بوداده

مشخصات

برای 2
زمان پخت
روش سخت
آشپزی :

 

در یک کاسه، جودوسر و نارگیل رنده شده را به همراه 1.5 پیمانه آب با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.

مخلوط را داخل قابلمه بریزید. شیر، پودر دارچین و نمک را به آن اضافه کنید . آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید حدود 12 دقیقه به حالت نیم‌جوش پخته شود. سپس از روی حرارت بردارید. هم بزنید و در قابلمه را دوباره بگذارید.

روغن را در یک تابه متوسط روی حرارت ملایم گرم کنید. شلیل‌ها را حدود 1 یا دو دقیقه داخل آن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس شیره افرا را اضافه کنید.

مخلوط جو را در دو کاسه به طور مساوی تقسیم کنید و روی آنها، شلیل‌های سرخ‌شده و ورقه‌های نارگیل را قرار دهید. در آخر، در صورت تمایل دوباره روی آنها شیره افرا بریزید.

1395/5/3

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: