کاپ کیک توپی بخارپز

کاپ کیک توپی بخارپز

مواد لازم

تخم‌مرغ: 3 عدد

شکر: 150 گرم

شیر: 150 میلی لیتر

آرد: 300 گرم

بکینگ‌پودر: 3 قاشق چایخوری

پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری

مارمالاد یا شکلات نوتلا: 4 قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چایخوری

رنده پوست لیمو: یک قاشق چایخوری

شیر: 2 تا 3 قاشق سوپخوری

تعدادی کاسه کوچک مقاوم در برابر حرارت

 

مشخصات

برای 6
زمان پخت 3
آشپزی :

 یک قابلمه را تا ارتفاع نصف کاسه‌های کوچک آب کرده و روی حرارت اجاق داغ کنید. تخم مرغ‌ها را به اندازه‌ای که به خوبی سبک شود و کف کند،‌ بزنید. شکر، وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و همچنان به زدن ادامه دهید تا سبک شود. شیر را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس مخلوط آرد و بکینگ‌پودر را داخل مایه ریخته و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یک‌دست شود.

خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و پودر کاکائو را با یک قسمت مخلوط کنید. به خمیر کاکائویی 3 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا غلظت هر دو خمیر یکی شود. خمیرها را در قیف بریزید. کاپ کیک‌ها را در کاسه‌های کوچک گذاشته و یک‌سوم آن را با خمیر پر کنید. یک قاشق مرباخوری از مارمالاد یا نوتلا را روی آن ریخته و دوباره روی آن خمیر بریزید تا سه چهارم آن پر شود. با خمیر شکلاتی نقطه‌هایی روی کاپ‌کیک ایجاد کرده و کاسه‌ها را داخل آب جوش قرار دهید. در قابلمه را بسته و کیک‌ها را  12 تا 15 دقیقه بپزید.

نکته:

بهتر است به جای آرد سفید معمولی از آرد قنادی استفاده شود.

 

1395/3/8

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: