ته چین مرغ فنجانی

ته چین مرغ فنجانی

مواد لازم

یک عدد مرغ متوسط 

نیم کیلو گرم ماست چکیده ( ترجیحا ترش)

50 گرم خلال بادام

50 گرم خلال پسته

 زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم

4 پیمانه برنج

1 عدد پیاز بزرگ

2 حبه سیر

1 عدد هویج

چوب دارچین

روغن و کره به مقدار لازم

مشخصات

برای 5
زمان پخت 2
آشپزی :

 

مرغ زردچوبه، پیاز، سیر خرد شده، ساقه کرفس، یک عدد هویج، چوب دارچین و نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید با مقداری کمی آب به مدت نیم ساعت بجوشانید به طوری که بعد از پخت حدود یک لیوان آب مرغ بماند. مرغ را بیرون آورده و پس از خنک شدن استخوان مرغ را بگیرید و آن را در تکه های درشت تقسیم کنید.

به نیمی از ماست کمی نمک، زعفران دم کرده غلیظ، فلفل قرمز و کمی پودر خردل اضافه می کنیم و مرغ ها را در آن قرار دهید و در یخچال بگذارید. مدت ماندن مرغ در یخچال تا 24 ساعت می تواند باشد. 

 نیم دیگر ماست را هم به همین ترتیب مزه دار کنید.

برنج را با یک قاشق زردچوبه و نمک بجوشانید و آن را زنده دارید. اول آن را با آب ولرم سپس با آب سرد آبکشی کنید. برنج را با ماست مخلوط کنید. 

تعدادی قالب کاپ کیک را چرب کنید و یک قاشق بزرگ برنج داخل آنها بریزید، سپس یک تکه بزرگ مرغ اضافه کرده و یک قاشق دیگر برنج اضافه کنید. قالب را پر نکنید برای پف کردن برنج جا بگذارید. 

قالب ها را برای مدت زمان 15 دقیقه در حرارت زیاد و سپس نیم ساعت در حرارت ملایم داخل فر قرار دهید. سپس قالب ها را خارج کرده و پس از سرد شدن برنج را برگردانید و روی ان را با زرشک و خلال بادام و پسته تزیین کنید. 

 

1395/3/26

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: