دمنوش هل و زعفران

دمنوش هل و زعفران

مواد لازم

گل زعفران: 3 تا 4 گرم

زعفران دم کشيده: يک قاشق مرباخوري

هل: 2 الي 3 عدد

گلاب: يک قاشق مرباخوري

آب جوش: يک ليوان

 

مشخصات

برای 1
زمان پخت 1
روش اسان
آشپزی :

 گل زعفران را در ليوان آب جوش ريخته و زعفران دم کشيده را به آن اضافه کنید. سپس گلاب و هل را در آبجوش دم کرده و به ليوان اضافه کنید.

 در ليوان را به مدت 3 دقيقه بسته نگه داشته و دم کنید.

نکته سلامت:

دم کرده زعفران حاوي موادي است که به آن کروستين ميگويند که فشار خون را پايين ميآورد.

فوت آشپزي:

در روشي آسانتر ميتوانيد تمامي مواد را داخل صافي قوري بريزيد و آب جوش به آن اضافه کنيد سپس بگذاريد به مدت حداقل 10 د قيقه دم بکشد و آماده شود.

 

1395/3/8

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: