املت خرما

املت خرما

مواد لازم

خرما ۱۲عدد

تخم مرغ تخم مرغ ۵عدد

گردو ۶عدد

کره به میزان لازم

نمک به میزان لازم

مشخصات

برای
زمان پخت 1
آشپزی :

 ابتدا پوست خرماها را گرفته و هسته آنها را خارج کرده و به صورت خرد یا پوره یا درسته کنار بگذارید. مغز گردوها را ریز خرد کنید. در تابه ای مقداری کره را داغ کنید و خرما و گردو را در آن تفت دهید تا رنگ آنها کمی برگردد سپس تخم مرغ ها را تک تک درون تابه بشکنید و مخلوط کنید، در انتها نیز به مقدار کافی نمک و فلفل بریزید و در ظرف مناسب به همراه نان سرو نمائید.

 

نکات:

- می توانید تخم مرغ ها را جدا شکسته و به همراه کمی زعفران به خرما اضافه کنید.

- در صورت تمایل از خرمای بیشتری اسفاده کرده و میزان تخم مرغ را کم کنید.

- این غذا بسیار مغذی بوده و خیلی زود شما را سیر میکند پس بهتر است مقداری کمتر از مصرف همیشگی خانواده در نظر بگیرید.

- باید با حرارت ملایم این غذا را آماده کنید ، بدلیل وجود قند در خرما امکان سوختن آن زیاد است پس مرتب آن را چک کنید.

 

1395/3/26

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: