سوپ گوجه دوبل

سوپ گوجه دوبل

مواد لازم

گوجه‌فرنگی: یك كیلو گرم

آب مرغ: نیم لیتر

رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

زیره: یك قاشق سوپ‌خوری

فلفل قرمز تند: یك قاشق غذاخوری

كره بادام زمینی: 3 قاشق غذاخوری

سیر: 4 حبه یا بیشتر

سوسیس: یك عدد اسلایس شده

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

نمك: به ميزان لازم

مشخصات

برای 4
زمان پخت 1
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

در واقع وقتی شما تصمیم به پخت این سوپ می‌گیرید، خودتان را با قاشق درون كاسه‌ای تصور كنید كه لبالب با سوپ نارنجی رنگ قصه ما پر شده است. این را گفتیم كه شروع كنید.

روغن زیتون را داغ می‌كنید و سیر خرد شده را در آن تفت می‌دهید.

فلفل قرمز و زیره را به مخلوط اضافه می‌كنید.

وقتی مطمئن شدید فلفل قرمز گرم شده است به ترتیب كره بادام زمینی و رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می‌كنید.

وقتی این خمیر رنگ ثابتی گرفت و كمی جوشید گوجه‌فرنگی خرد شده را به آن اضافه می‌كنید و در انتظار جوش خوردن و مخلوط شدن عناصر این تركیب می‌مانید.

حالا آب مرغ را اضافه می‌كنید.

بعد از 5 دقیقه جوشیدن، با میكسر سوپ را خوب میكس كرده و دیگر با اضافه كردن نمك، منتظر آماده شدن آن می‌مانید. 5 تا 10 دقیقه جوشیدن كافی است.

برای سرو كردن، یك سوسیس كه از عرض خرد شده است را سرخ كرده و تكه‌های آن را روی سوپ می‌اندازید. 

قاشق را با فوت درون دهان مبارك گذاشته و لذتش را ببرید.

نكته: كنار این غذا می‌توانید از نان گریل شده با روغن زیتون استفاده كنید كه طعم خیلی خوبی دارد.

 

1395/4/19

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: