حلیم بادنجان

حلیم بادنجان

مواد لازم

گوشت بی استخوان : نیم کیلو

بادنجان قلمی : 12-10 عدد

عدس : 250 گرم

پیاز سرخ شده : 3 قاشق غذا خوری

كشك ساییده غلیظ : 2 یا 3 فنجان

گردوی چرخ شده : 1.2 فنجان

زعفران ساییده : 1.2 فنجان

سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری

نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری

نمك و فلفل : به مقدار کافی

مشخصات

برای 4
زمان پخت 4
روش اسان
آشپزی :

گوشت را چند تكه كرده ، می شوییم و با كمی روغن تفت می دهیم . سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می كنیم . بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت و عدس پخته اضافه می كنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن كشیده شود. سپس با گوشت كوب ، آن را می كوبیم تا كاملا" له شود. حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم و كمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود.به تدریج كشك را به آن اضافه كرده و مرتبا" آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد . روی حلیم را با كمی گردو، كشك، نعناع داغ و سیرداغ تزئین می كنیم .

1395/6/29

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: