پیتزای انجیر و قارچ

پیتزای انجیر و قارچ

مواد لازم

خمیر پیتزای سبوس دار

یک چهارم پیمانه سس باربکیو

114 گرم پنیر موزارلا

8 الی 10 عدد انجیر خرد شده

8 الی 10 عدد قارچ خرد شده

دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

مشخصات

برای 4
زمان پخت 4
روش اسان
آشپزی :

فر خود را با درجه‌ی 400 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید . سینی فر خود را اسپری روغن بزنید و کنار بگذارید.ابتدا روی سطح کاری خود کمی آرد بریزید و خمیر را باز کنید .خمیر باز شده را روی سینی فر قرار دهید و کمی سس باربکیو روی آن بمالید . سپس پنیر موزارلا را روی آن بپاشید. در نهایت قارچ و انجیر‌ها را روی آن بچینید.به مدت 20 الی 25 دقیقه در درون فر قرار دهید تا خوب بپزد.از فر خارج کنید و 5 دقیقه منتظر بمانید تا خنک شود. سپس با جعفری تازه سرو کنید.

1395/6/20

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: