فریتر ماهی

فریتر ماهی

مواد لازم

سيب‌زميني متوسط: 350 گرم

فيله ماهي: 350 گرم

پيازچه: 4عدد، ساطوري

زنجبيل تازه: يك قاشق چاي‌خوري، رنده شده

گشنيز ساطوري: 2 قاشق غذاخوري 

آب ليمو ترش: 2 قاشق چايخوري

روغن مايع: 6 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل قرمز: به ميزان لازم

مشخصات

برای 4
زمان پخت
روش اسان
آشپزی :

 

يك قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و سيب‌زميني‌ها را با پوست تنها 20 دقيقه در آن بجوشانيد سپس كنار بگذاريد تا خنك شود.

فيله ماهي را كاملاً ساطوري كرده و در كاسه بريزيد. پيازچه، زنجبيل، گشنيز و آبليمو را اضافه كرده و كمي نمك و فلفل بزنيد.

وقتي سيب‌زميني‌ها به اندازه‌اي سرد شد كه بتوانيد آن را دست بگيريد، پوست آن را كنده و رنده كنيد. سيب‌زميني‌ها را به مايه ماهي اضافه كرده و به خوبي با هم مخلوط كنيد و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. مايه ماهي و سيب‌زميني را به شكل 8 كتلت درآورده و در سيني چرب شده چيده و روي آن را پوشانده و نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد.

روغن را روي شعله متوسط داغ كرده و در هر نوبت بسته به اندازه تابه 2 يا 3 عدد از فريترها را سرخ كنيد تا حرارت روغن شما پايين نيايد و در عين حال بتوانيد آن‌ها را به راحتي برگردانيد. دوطرفآنها را 3-4 دقيقه سرخ كنيد، سپس از تابه خارج كرده و با حوله كاغذي روغن آن را بگيريد و سرو كنيد.

 

1395/4/23

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: