تست فرانسوی با نوتلای خانگی و توت فرنگی

تست فرانسوی با نوتلای خانگی و توت فرنگی

مواد لازم

نان تست 2 عدد

کره کمی برای سرخ کردن

تخم مرغ 1 عدد

شیر 100 میلی لیتر

شکر 1 قاشق

نوتلا 6 قاشق

توت فرنگی مقداری برای تزئین

پودر قند برای تزئین (اختیاری)

مشخصات

برای 4
زمان پخت 3
روش اسان
آشپزی :

توت فرنگی ها را بشویید و قسمت بالای آن را جدا کنید. سپس به قطعات باریک برش بزنید و کنار بگذارید. تخم مرغ، شیر و شکر را در کاسه‌ای بریزید و با چنگال هم بزنید. در صورت تمایل می توانید کمی پودر دارچین نیز به مواد اضافه کنید. ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری کره در آن بریزید. نان های تست را در مایه تخم مرغی فرو ببرید و برگردانید تا هردو طرف به مایه آغشته شود. سپس نان ها را بلافاصله داخل ماهیتابه قرار دهید. هر طرف نان را حدود 2 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. زمانیکه هر دو طرف طلایی شد نان های تست را از ماهیتابه خارج کنید و در بشقابی قرار دهید. نوتلا را روی فرنچ تست داغ بمالید. توت فرنگی های خرد شده را روی آن بچینید و با کمی پودر قند تست خود را تزئین کنید.
 

1395/7/11

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: