اسفناج و آرتیشوی سوخاری

اسفناج و آرتیشوی سوخاری

مواد لازم

۱ حبه سیر خرد شده

۱۵۰ گرم اسفناج تازه

۴۵۰ گرم پنیر خامه ای

۴۰۰ گرم کنگر فرنگی

۱ فنجان موزارلا خرد شده

۱ عدد پیاز سفید

آرد ۱ فنجان

۵ تخم مرغ

۳ فنجان پودر نان سوخاری

روغن برای سرخ کردن

نمک و فلفل به مقدار لازم

مشخصات

برای 4
زمان پخت 2
روش اسان
آشپزی :

 

ابتدا سیر ها رو تفت داده سپس اسفناج و کنگر فرنگی رو اضافه کرده و  تفت دهید. در ظرفی دیگر پنیر خامه ای رو خوب هم زده و اسفناج ها و کنگر فرنگی و موزارلا و نمک و فلفل را اضافه کرده مجدد به خوبی هم بزنید. در ادامه پیاز ها رو حلقه حلقه کرده روی سینی چیده و داخل حلقه ها مخلوط هم زده را بریزید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. سپس حلقه های پیاز و اسفناج و کنگر فرنگی رو با پودر سوخاری و تخم مرغ آغشته کرده و سرخ کنید.

نوش جان!

1395/6/14

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: