سوپ گولاش

سوپ گولاش

مواد لازم

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

4 فنجان پیاز، خرد شده

1 قاشق غذاخوری شکر

3 حبه سیر، له شده

1قاشق غذاخوری دانه زیره، آسیاب شده

یک و نیم قاشق غذاخوری پاپریکای شیرین مجارستان

1 قاشق چایخوری پاپریکای تند مجارستان

2 قاشق غذاخوری برگ مرزنگوش تازه، خرد شده

1 قاشق چایخوری برگ آویشن تازه، خرد شده

1 برگ بو

3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

4 فنجان آب مرغ

1100 گرم گوشت استیک

1 قاشق چایخوری نمک

ربع قاشق چایخوری فلفل سیاه 

مشخصات

برای 4
زمان پخت 7
روش اسان
آشپزی :

پیاز را پوست گرفته و به همراه سیر خرد کنید، سپس فلفل سبز را خالی کرده و خرد کنید. سپس گوجه فرنگی را خرد کنید و در نهایت مرزنگوش را نیز خرد کنید. 

مقدار مناسبی روغن زیتون داخل یک ماهیتابه بزرگ ریخته و به آرامی پیاز، سیر و فلفل را داخل آن سرخ کنید تا کمی نرم شوند. 

گوشت گاو را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که گوشت قهوه ای شده و سبزیجات بپزند.

پاپریکا را اضافاه کنید و دو دقیقه دیگر نیز مواد را روی حرارت هم بزنید، سپس 200 گرم آب گوشت اضافه کنید و آن را جوش بیاورید و بذارید بپزد تا زمانی که آب آن نصف شود. 

مرزنگوش، زیره سیاه، یک قاشق سرکه بالزامیک را به همراه گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی اضافه کنید سپس به آن نمک بیفزایید. 

مقداری آب گوشت روی قابلمه اضافه کنید که روی تمام مواد را بگیرد در آن را بگذارید تا به مدت یک و نیم تا دو ساعت بپزد و گوشت آن کاملا ترد شود. 

سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید سپس به سوپ اضافه کنید. اگر به نظرتان سوپ زیادی غلیظ بود باقیمانده آب گوشت را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا سیب زمینی ها کاملا بپزند(حدود 10 دقیقه).

این سوپ را می توانید به همین شکل یا به همراه خامه ترش سرو کنید. در این صورت خامه را در وسط ظرف بگذارید و سوپ را دور آن بریزید. 

 

 

1395/3/16

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: