بریانی گوشت

بریانی گوشت

مواد لازم

فیله گوساله خردكرده: 500 گرم

سركه سفید: 1 قاشق سوپخوری

ماست: 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

مخلوط ادویه گرام ماسالاوكاری: 2 قاشق چایخوری

دارچین: 1 قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری

زردچوبه: 1 قاشق چایخوری

روغن مایع: 2 قاشق سوپخوری

پیاز قرمز خردكرده: 2 عدد

برنج: 3 پیمانه

قرص عصاره گوشت: 2 عدد

آب: 6 پیمانه (1/5 لیتر)

گوجه‌فرنگی ریز خردكرده: 380 گرم

گشنیز خردكرده: 3 قاشق سوپخوری

كنسرو نخودفرنگی: 1 پیمانه

 دانه صنوبر یا خلال بادام برشته كرده: سه‌چهارم پیمانه

مشخصات

برای 5
زمان پخت 4
روش اسان
آشپزی :

.ابتدا در كاسه مناسبی گوشت، سركه، ماست، ادویه، دارچین، پودر تخم گشنیز و زردچوبه را مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه‌دارید

.سپس در ظرف مناسب مایكروویو، روغن و پیاز را بریزید و 6 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 100 درصد بگذارید تا پیاز نرم شود

.اینك ظرف را از دستگاه بیرون آورید و برنج خیسانده، پیاز، مواد گوشتی مزه‌دار شده، مخلوط قرص گوشت و آب را با هم مخلوط سازید و دوباره به مدت 20 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 70 درصد بگذارید

.حالا ظرف حاوی بریانی را از دستگاه بیرون آورید و گوجه‌فرنگی، گشنیز و نخود فرنگی را بیفزائید و مخلوط كنید

.سپس دوباره ظرف را در دستگاه قرار دهید و این بار به مدت 3 دقیقه، با قدرت 100 درصد، بریانی را بپزید

. اكنون بریانی را برای پذیرائی، در كاسه مناسبی بكشید و رویش را با دانه صنوبر یا بادام بیارائید

1395/8/21

موارد مرتبط

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: