دنده کبابی با سس پرتقال تند

دنده کبابی با سس پرتقال تند

مواد لازم

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه

3 عدد کنگرفرنگی خرده شده

6 حبه سیر رنده شده

یک تکه 2 سانتی متری زنجبیل تازه

رازیانه

چیلی خشک

نصف پیمانه آب گوشت

4 نوار باریک پوست پرتقال

نصف پیمانه آب پرتقال

¼ پیمانه سویا سس

دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

نارنگی پوست کنده

ارزش غذایی

کالری 834
چربی 66g
چربی اشباع 152mg
کربوهیدرات 20g

مشخصات

برای 6
زمان پخت 7
روش سخت
آشپزی :

 

دنده کباب ها را داخل قابلمه بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید و با کمی روغن حدود 10 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند.

تره فرنگی ها را داخل آرام پز بریزید و گوشت ها را روی آنها قرار دهید. سیر، زنجبیل، رازیانه و فلفل چیلی را اضافه کنید. در یک کاسه متوسط، آب گوشت، پوست پرتقال، آب پرتقال، سویا سس و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی گوشت ها داخل آرام پز بریزید. آنها را بین 6 تا 11 ساعت بپزید.

با کف‌گیر سوراخ‌دار، گوشت ها را داخل بشقابی بریزید و گرم نگه دارید. بقیه مواد را آبکش کنید و آب آن را نگه دارید. چربی اضافه آب گوشت را بگیرید و دور بریزید. روی گوشت ها گشنیز تازه بریزید و با آب گوشت سرو کنید.

1395/5/12

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: