حلیم

حلیم

مواد لازم

گوشت گوسفندی : 200 گرم

شیر : نصف لیوان

چهار مغز : 1 قاشق غذاخوری

کره :50 گرم

جوپرک :4/1 بسته

نمک : به میزان لازم

مشخصات

برای 4
زمان پخت 5
روش نه جندان سخت
آشپزی :

گوشت را 1 ساعت آب پز می کنیم و بعد جو پرک را که در شیر خیس کردیم به گوشت اضافه می کنیم. سپس چهارمغز را میکس می کنیم و به مخلوط گوشت و جو اضافه می کنیم و کمی نمک هم می ریزیم. وقتی تمام مواد خیلی خوب پخت ، مواد را در غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم تا یک دست شود. حلیم را در ظرف می ریزیم و روی آن کمی کره می ریزیم.    بعد از اینکه حلیم را میکس کردید روی  حرارت مستقیم قرار ندهید که ته نگیرد. به جای گوشت گوسفند از مرغ هم می توانید استفاده کنید و در زمستان از گندم و در تابستان از جو استفاده کنید.

1395/7/3

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: