تارت کالباس خانگی، سیب و پنیر چدار

تارت کالباس خانگی، سیب و پنیر چدار

مواد لازم

 آرد همه منظوره برای پاشیدن روی خمیر

 500 گرم خمیر پیتزا

 یک قاشق غذاخوری خردل

 یک تخم مرغ بزرگ (به آرامی شکسته شود)

 نمک به مقدار لازم

 100 گرم پنیر چدار؛ رنده شده درشت

 300 گرم کالباس خانگی اسلایس شده در اندازه‌های کوچک 

 یک عدد سیب پوست‌کنده و خردشده به اندازه کالباس‌ها

 یک دوم یک عدد پیاز قرمز کوچک؛ ریز شده

 یک چهارم پیمانه برگ مریم گلی

 روغن زیتون اصل به مقدار لازم

مشخصات

برای 4
زمان پخت 5
روش سخت
آشپزی :

 

فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. قرار است شما از آخرین طبقه فر برای پخت این تارت استفاده کنید. روی یک عدد کاغذ روغنی (کاغذهای مخصوص شیرینی پزی) خمیر را به آرامی پهن کنید و به شکل مستطیل در اندازه 30 در 45 سانت آن را شکل بدهید. لبه‌های خمیر را به اندازه سه سانتی‌متر پهن تر بگیرید و رو به بالا قرار بدهید. سپس خردل را روی سطح خمیر بمالید. دوباره با یک برس، تخم مرغی را که شکسته اید روی سطح خمیر بمالید. حالا کمی نمک روی سطح خمیر بپاشید. پنیر چدار را هم در این مرحله روی خردل‌ها بپاشید. حالا کالباس، سیب، پیاز و برگ‌های مریم گلی را لا به لای پنیرها بگذارید و بعد روغن زیتون را روی آنها بریزید.

تارت شما باید آنقدر در فر بماند که رنگ خمیر آن طلایی مایل به قهوه‌ای شود. این زمان تقریبا 25 دقیقه طول می‌کشد. می‌توانید برای جلوگیری از سوختن لبه‌های خمیر آنها را با فویل بپوشانید. این غذا را داغ سرو کنید.

 

1395/4/13

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: