استیک خانگی

استیک خانگی

مواد لازم

6 عدد استیک گوساله (فیله گوساله)

1 عدد پیاز

1 عدد گوجه فرنگی

1 عدد فلفل سبز بزرگ

روغن زیتون به میزان لازم

سس کچاپ به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

مشخصات

برای 6
زمان پخت 7
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

گوشت را به تکه های نازک برش دهید.تکه های استیک را در ظرف عمق داری بریزید.پیاز، گوجه فرنگی، فلفل سبز را در مخلوط کن ریخته خوب با هم مخلوط کنید تا سس نرمی بدست آید.سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

سس بدست آمده را روی تکه های استیک ریخته و با دست مواد را با هم مخلوط کنید، بطوریکه تمام سطح استیک ها به سس آغشته شود.ظرف را به مدت 1 روز کامل در یخچال قرار دهید تا استیک ها مزه دار شوند.تکه های استیک را روی توری  قرار داده با حرارت کم بپزید.

می توانید از گریل مخصوص پخت استیک استفاده کنیددر انتهای کار کمی روغن زیتون با سس کچاپ را با هم مخلوط کرده، در حین پخت با یک برس روی استیک بکشید.استیک ها را در ظرف چیده اطراف آن را با جعفری و گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید.

1395/6/15

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: