طرز تهیه سس سالسا

طرز تهیه سس سالسا

مواد لازم

گوجه فرنگی ۳ کیلو

پودر سیر ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری

نمک نصف قاشق غذا خوری

پودر فلفل قرمز یک و نیم  قاشق غذا خوری

زیره سبز پودر شده یک و نیم قاشق چایخوری

پیاز قرمز ۱ عدد خرد شده

پیاز سفید ۲ عدد خرد شده

فلفل قرمز ۱عدد خرد شده

گشنیز ۴ قاشق غذا خوری خرد شده

مشخصات

برای 2
زمان پخت 3
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

برای تهیه سس سالسا باید مواد را طوری خرد نمود که بعد از درست شدن سس قابل تشخیص باشد. ابتدا در قابلمه بزرگی آب بریزید و بگذارید تا آب جوش بیاید بعد از آن گوجه فرنگی ها را در آب قرار دهید تا پوست آنها  نرم شود،پس از ده دقیقه گوجه ها را از داخل آب در بیاورید و پوست آنها را جدا کنید ،گوجه ها را از وسط نصف نموده و تخم های آن را جدا نمایید و نگینی خرد کنید.

گوجه فرنگی های خرد شده را با پودر سیر، آبلیمو، نمک، فلفل و زیره داخل ماهی تابه بزرگی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس پیازهای قرمز ،سفید،فلفل و گشنیز را به مواد اضافه کنید و بگذارید مواد جوش بزند تا اندازه ای که سبزیجات نرم شوند و مخلوط فرم بگیرد.سس خنک شده را داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.این سس را معمولا با چیپس استفاده می کنند.

 

 

1395/5/26

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: