املت هندی

املت هندی

مواد لازم

تخم مرغ :  3 عدد

کره آب شده یا روغن :  4 قاشق غذاخوری

پیاز ریز خرد شده : 3 قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه رنده شده : سه چهارم قاشق مرباخوری

فلفل سبز تند خرد شده : 3 عدد

گوجه فرنگی ریز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

جعفری ریز خرد شده : 3 قاشق مرباخوری

زردچوبه : کمی

شیر : 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به میزان کافی

مشخصات

برای 2
زمان پخت 3
روش سخت
آشپزی :

تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.

 

1395/7/26

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: