مرغ ایتالیایی

مرغ ایتالیایی

مواد لازم

یک فنجان پنیر رنده شده پارمیسان

۲ قاشق غذاخوری پونه خشک

۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه و یا ۱ قاشق چای خوری جعفری خشک

۱/۲ قاشق چای خوری پودر سیر

۱/۴ قاشق چای خوری فلفل

۳ قاشق غذاخوری مارگارین آب شده

۴ عدد سینه مرغ نصفه بدون پوست

مشخصات

برای 4
زمان پخت 4
روش نه جندان سخت
آشپزی :

در ظرفی مناسب ۵ مورد اول مواد غذایی لازم رو با هم ترکیب می کنیم . سپس تکه های مرغ رو با مخلوط ادویه و مارگارین آب شده ترکیب می کنیم .تکه های مرغ و چاشنی مخلوط رو در یک ظرف روغن بریزید و مابقی مخلوط و مارگارین آب شده رو نیز اضافه کرده سپس در دمای ۴۲۵ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر گذاشته .




1395/6/20

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: