سالمون با چای یاسمن

سالمون با چای یاسمن

مواد لازم

نصف پیمانه آب جوش

یک قاشق غذاخوری

یک عدد فلفل هالوپینو

دو قاشق غذاخوری سرکه سیب

نصف قاشق چایخوری نمک

نصف پیمانه یخ

600 گرم فیله سالمون

¼ قاشق چایخوری پودر چیلی

1/8 قاشق چایخوری برگ چای یاس

عسل (اختیاری)

مشخصات

برای 4
زمان پخت 5
روش سخت
آشپزی :

 

در یک کاسه کوچک، آب جوش و یک قاشق غذاخوری برگ چای را با یکدیگر مخلوط کنید و اجازه دهید 5 دقیقه خیس بخورند. سپس مخلوط را درون مخلوط‌کن بریزید. فلفل هالوپینو، سرکه، نمک و یخ را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا پوره و یکدست شوند.

سالمون‌ها را درون پلاستیک قرار دهید و از چاشنی آماده شده روی آنها بریزید و به مدت 30 تا 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه مواد به خورد ماهی‌ها برود.

برای کباب کردن روی زغال، چاشنی را از روی فیله‌ها پاک کنید و آنها را روی توری کباب‌پز بچینید. روی آنها پودر چیلی و 1/8 قاشق چایخوری برگ چای بپاشید. ماهی‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه با شعله متوسط کباب کنید تا طلایی شوند.

برای سرو می‌توانید روی آنها عسل بریزید.

1395/5/11

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: