کاچی

کاچی

مواد لازم

مغز گردو: پنجاه گرم نیم کوب شده

مغز بادام: پنجاه گرم نیم کوب شده

مغز پسته: پنجاه گرم نیم کوب شده

مغز فندق: بيست و پنج گرم نیم کوب شده

آرد جوانه گندم یا آرد برنج: دو لیوان

نبات آسیاب شده: دو لیوان

روغن حیوانی (گاو یا گوسفند) و يا كره: دويست گرم

آب: چهار تا شش لیوان

گلاب: نصف فنجان

زعفران ساییده شده: یک قاشق چایخوری

مشخصات

برای 6
زمان پخت 4
آشپزی :

 

نبات کوبیده شده را با چهار تا شش لیوان آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه کنید و آن را کنار بگذارید. 

روغن حیوانی (یا کره) را در یک قابلمه ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه کنید. 

سپس با قاشق چوبی آن را مرتب به هم زنید.

 شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه دهید تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد). 

در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید، شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه و مرتب هم بزنید تا مایع صاف و یک دست شود. 

گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاچی جا بیفتد، بگذارید کاچی به روغن بیفتد.

کاچی آماده است.

1395/3/22

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: