کباب دنده کانزاس سیتی

کباب دنده کانزاس سیتی

مواد لازم

مواد لازم برای رویه

کره 10 قاشق غذاخوری

آرد 1 و یک سوم پیمانه

شکر قهوه ای سه چهارم پیمانه

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای کیک

آرد 1 و نیم پیمانه

شکر نصف پیمانه

بکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

پودر دارچین یک چهارم قاشق چایخوری

رنده پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری

کره 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد بزرگ

شیر نصف پیمانه

آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری

وانیل 1 و یک چهارم قاشق چایخوری

کرن بری 1 و نیم پیمانه

مشخصات

برای 8
زمان پخت 7
روش نه جندان سخت
آشپزی :

 

فر را با حرارت 350 درجه گرم کنید. چربی ها را از گوشت دنده جدا کنید. دنده ها را در سینی فر بچینید. در یک کاسه شکر قهوه ای، پاپریکا، پودر سیر، نمک و پودر کرفس، خردل خشک، فلفل سیاه و فلفل تند را با هم مخلوط کنید.

ادویه به دست آمده را به همه جای دنده کباب ها بمالید. روی سینی را با فویل بپوشانید.دنده ها را 2 تا 2.5 ساعت بپزید تا ترد و برشته شوند. چربی های باقی مانده در سینی فر را به خوبی پاک کنید.

برای سس، در یک قابلمه متوسط، سیر و پیاز را در کره داغ روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه سرخ کنید. کچاپ، شیره چغندر، آب، شکر قهوه ای، پودر چیلی، خردل زرد، سس فلفل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. اجازه دهید جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید. روی شعله کم اجازه دهید 20 تا 25 دقیقه آرام قل بخورد تا به غلظت مناسب برسد. 

برای کباب کردن، دنده کباب ها را 10 تا 15 دقیقه روی زغال حرارت دهید تا قهوه ای شود. در میانه کباب کردن آن را از روی زغال بردارید و سس تهیه شده را روی آن بمالید. دوباره روی زغال بگذارید. این کار را یکی دوبار تکرار کنید تا سس به خورد کباب برود.هنگام سرو نیز سس باقی مانده را روی دنده کباب ها بریزید.

 

1395/6/7

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: