کروکت اسپاگتي

کروکت اسپاگتي

مواد لازم

 پياز ريز خرد کرده: 40 گرم

 گوشت چرخکرده :200 گرم

 رب گوجه فرنگي :1 قاشق سوپخوري

 نخود فرنگي پخته :50 گرم

 اسپاگتي خرد کرده:500 گرم

 نمک :به ميزان لازم

 زعفران: 1 پينچ

 پنير پارمسان رنده کرده :100 گرم

 نمک و فلفل: به ميزان لازم

 زرده تخم مرغ :3 عدد

 پنير موزارلاي مکعبي خرد کرده:100 گرم

 آرد :150 گرم

 آب :360 ميلي ليتر

 خرده نان :500 گرم

 

 روغن مخصوص سرخکردن: به ميزان لازم

مشخصات

برای 4
زمان پخت 3
روش اسان
آشپزی :

.روغن را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آن‌گاه پياز را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا گوشت را افزوده و تفت دهيد

.سپس رب گوجه‌فرنگي، نخود‌فرنگي و قدري آب را به مايه گوشتي اضافه نمائيد و بگذاريد تا آب اضافي آن تبخير شود

.اينک آن را کنار بگذاريد تا سرد شود. حالا اسپاگتي را در قابلمه حاوي آب جوش، نمک و زعفران بپزيد و آبکشي کنيد

.سپس اسپاگتي را در ظرف مناسبي بريزيد و قدري روغن رويش بريزيد و کنار بگذاريد تا خنک شود

بعد پنير پارمسان، نمک، فلفل و زرده تخم‌مرغ‌ها را به اسپاگتي بيفزائيد و مخلوط کنيد. حالا آن را کنار بگذاريد تا کاملا خنک شود.

.اينک هربار قدري از اسپاگتي برداريد، وسط هر کدام از مايه گوشتي و تکه‌اي از پنير بگذاريد و آن را به شکل توپ درآوريد

.توپ‌ها را در سيني بچينيد و 20 دقيقه در يخچال نگه داريد. حالا آرد و آب را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن دستي بزنيد تا حباب‌هائي در آن ايجاد شود

.توپ‌هاي فراهم کرده را ابتدا در اين مخلوط و سپس در خرده‌نان بغلتانيد و در روغن داغ سرخ کنيد. توپ‌هاي اسپاگتي را روي هوله کاغذي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافيش گرفته شود

1395/7/4

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: