کیک بِه با سس کارامل

کیک بِه با سس کارامل

مواد لازم

آرد: 330 گرم 

تخم مرغ: 3 عدد

شکر: 320 گرم

روغن مایع: 200میلی لیتر یا یک پیمانه

بیکینگ پودر: 3 قاشق چایخوری

به رنده شده: 400 گرم 

گردو ی خردشده: 50 گرم

نمک: اندکی

مواد لازم سس کارامل:

شکر: 150 گرم

آب جوش: 125 میلی لیتر

خلال بادام: 50 گرم 

کره: 40 گرم

 

مشخصات

برای 6
زمان پخت 1
آشپزی :

 

روغن مایع را به همراه شکر و تخم مرغها با همزن برقی حدود 5 دقیقه بزنید تا به صورت کرم در آید.

مواد خشک را که شامل: آرد، بکینگ پودر و نمک می باشد باهم مخلوط کرده روی مواد تخم مرغی الک کنید و با لیسک هم بزنید سپس بِه رنده شده وگردوی خرد شده را اضافه کرده و مخلوط نمایید.

قالب 25 سانتی راچرب کرده کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را درونش بریزید. قالب را درطبقه وسط فر که از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه قراردهید.

بعداز خنک شدن سس کارامل را روی کیک بریزید.

روش تهیه سس کارامل:

شکر را درقابلمه لعابی یا استیل ریخته روی حرارت متوسط بگذارید تا آب و طلایی شود. آب جوش رادرون شکرحل شده بریزید و وقتی جوش آمد وشربت صاف شد خلال بادام وکره را اضافه کنید واز روی حرارت بردارید.

بوسیله سیخ چوبی چند جای کیک خنک شده را سوراخ کنید آنرا روی شبکه توری قرارداده شربت را روی کیک بریزید و دوباره به مدت چند دقیقه زیر حرارت گریل قرار دهید تا بادام ها برشته شوند.

نکات:

برای تهیه کارامل یا همان شکرسوخته به هیچ عنوان از قاشق استفاده نکنید فقط با چرخاندن ظرف، شکر را جابجا کنید.

حتما باید حرارت متوسط باشد اگرکم باشد کارامل سفت و بد می شود واگر زیاد باشد زود می سوزد.

وقتی آب جوش را اضافه میکنید شکر کارامل سفت می شود که باقرار گرفتن روی حرارت متوسط و چرخاندن ظرف دوباره شکرحل می شود.

به جای 3 قاشق بکینگ پودر می توانید ازدو قاشق بکینگ پودر و یک قاشق چایخوری جوش شیرین استفاده کنید که دراین صورت پف کیک بیشتر می شود.

می توانید به جای خلال بادام از پرک بادام یا گردوی خردشده استفاده کنید.

 

1395/3/11

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: