فرنی

فرنی

مواد لازم

مشخصات

آشپزی :

 

در ابتدا شیر را روی شعله کم اجاق گذاشته، شکر و آرد برنج و هـل رو اضافه کنید و آرام هم بزنید تا جوش بیاید.

وقتی جوشید، گلاب را اضافه کنید و زمانى كه فرنى. سفت شد و خطوط قاشق را روى فرنى ملاحظه كرديد از روی شعله بردارید.

فرنی را در ظرفى كه ميخواهيد سرو كنيد ريخته و بنا به سليقه آن را سرد يا گرم ميل کنید(هـل راهنگام سرو از فرنى خارج نماييد).

1395/3/22

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: