خورش هويج و آلو

خورش هويج و آلو

مواد لازم

روغن مايع100 ميلي‌ليتر

پيازداغ3 قاشق سوپخوري

گوشت مغز ران خردكرده350 گرم

زردچوبهيك‌دوم قاشق چايخوري

هويج خردكرده200 گرم

آلو200 گرم

نمكبه ميزان لازم

 

زعفرانبه ميزان لازم

مشخصات

برای 4
زمان پخت 3
روش اسان
آشپزی :

.ابتدا در قابلمه‌ي مناسبي، روغن بريزيد و روي اجاق قرار دهيد. پيازداغ و گوشت را در آن قدري تفت دهيد. آن‌گاه زردچوبه را بيفزائيد

 .سپس آب را اضافه كنيد و بگذاريد گوشت بپزد. اكنون هويج، آلو و نمك را بيفزائيد و با حرارت متوسط بپزيد تا خورش جا بيفتد. اكنون زعفران را نيز اضافه نمائيد و خورش را در ظرف مناسبي بكشيد و همراه با چلو، ميل نمائيد

1395/6/27

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: