مرینگوی لیموترش

مرینگوی لیموترش

مواد لازم

شکر: ¼ 1 پیمانه

نشاسته ذرت: 6 ق غ

نمک: یک هشتم ق چ

پوست لیموی رنده شده: 1 ق چ

آب خنک: ½ پیمانه

آب لیمو: ½ پیمانه

زرده تخم مرغ: 4 عدد

کره: 1 ق غ

آب جوش: 1.5 پیمانه

خمیر پای: 1 عدد پخته شده

برای رویه خامه ای:

شکر: ½ پیمانه

نشاسته ذرت: 2 ق چ

سفیده تخم مرغ: 4 عدد

کرم تارتار: ¼ ق چ

مشخصات

برای 8
زمان پخت 4
روش سخت
آشپزی :

 

در ابتدا شکر، نشاسته ذرت و نمک را مخلوط کنید.

آب خنک، آب لیمو، پوست لیمو و زردۀ تخم مرغ را به مواد اضافه کرده هم بزنید.

کره و آب جوش را اضافه کرده هم بزنید، مخلوط باید 8 دقیقه روی حرارت بپزد.

مخلوط را روی پای ریخته سطح آن را صاف کنید.

برای تهیه رویۀ خامه ای شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید.

در ظرف همزن برقی سفیدۀ تخم مرغ و کرم تارتار را ریخته هم بزنید، در حین هم زدن مخلوط شکر و نشاسته را بریزید.

وقتی مخلوط پف کرد روی مرینگو به آن شکل دهید و 25 دقیقه در 325 درجه فارنهایت قرار دهید.

1395/7/18

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: