کیک لایه ای لیموناد

کیک لایه ای لیموناد

مواد لازم

برای کیک:

شکر: 1.5 پیمانه

کره: 6 ق غ

عصاره لیمو: 3 ق غ

وانیل: 2 ق چ

پوست لیمو: 1 ق غ

تخم مرغ: 2 عدد

سفیده تخم مرغ: 2 عدد

آرد: 2 پیمانه

بیکینگ پودر: 1 ق چ

نمک: ½ ق چ

بیکینگ سودا: ½ ق چ

باترمیلک بدون چربی: 1 پیمانه

برای رویه:

کره: 2 ق غ

پوست لیمو: 2 ق چ

عصاره لیمو: 2 ق چ

وانیل: ½ ق چ

پنیر خامه ای کم چرب: 220 گرم

پودر شکر: 3.5 پیمانه

مشخصات

برای 8
زمان پخت 4
روش سخت
آشپزی :

 

در ظرف بزرگی شکر، کره، عصاره لیمو، عصاره وانیل و پوست لیمو را بریزید و با همزن برقی بزنید.

تخم مرغ و سفیده ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.

در ظرفی دیگر آرد، بیکینگ پودر، نمک و بیکینگ سودا را مخلوط کرده داخل مخلوط قبلی بریزید (به طور متناوب کمی باترمیلک بریزید و کمی از این مخلوط، در هر مرحله با همزن برقی هم بزنید).

مخلوط را در 2 قالب کیک پزی ریخته هر 2 را 20 دقیقه در 350 درجه فارنهایت بگذارید.

وقتی از فر درآوردید بگذارید خنک شود.

برای تهیه رویه، پوست لیمو، کره، عصاره لیمو، عصاره وانیل و پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا پف کند.

پودر شکر را اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا یکدست شود، 1 ساعت داخل یخچال بگذارید.

روی هر لایه کیک و دور کل کیک از رویه بمالید و برش دهید.

1395/7/24

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: