عدسی گندم

عدسی گندم
آشپزی :

 

عدس را بپزید. گندم را نیز با عصاره گوشت و آب کاملا پخته تا له شود و سپس آن را با مخلوط کن بزنید تا یکدست شود. عدسی را هم اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. در آخر نمک و فلفل را هم اضافه کنید.

نکات:

عدس و گندم به علت داشتن پروتئین و کربوهیدرات دارای انرژی کافی برای انجام کارهای روزانه است. در ضمن فولات موجود در عدس برای کسانی که بیماری قلبی دارند توصیه می شود.

عدس و گندم را شب قبل در آب ولرم خیس کنید تا هم نرم شوند و هم موجب نفخ نشوند. 

 

1395/3/18

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: