لینگوئین با ساردین و رازیانه

لینگوئین با ساردین و رازیانه

مواد لازم

نمک دریایی

یک کنسرو ماهی ساردین

روغن زیتون

2 تا 3 حبه سیر رنده شده

یک عدد ریشه رازیانه

یک چهارم قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز

یک پیمانه کنسرو گوجه‌فرنگی

56.5 گرم آب سبزیجات

یک عدد لیموترش متوسط

یک سوم پیمانه خرده‌های نان

350 گرم پاستا لینگوئین

مشخصات

برای 3
زمان پخت 3
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

درون قابلمه بزرگ آب و نمک بریزید و بگذارید بحوشد.

تن ماهی ساردین را باز کنید و روغن آن را درون تابه بریزید. روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و سیرها را بریزید و تفت دهید تا طلایی و برشته شوند.

رازیانه‌ها را تمیز کنید و ریز خرد کنید. آنها را درون تابه بریزید و به همراه نمک روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند و حالت کاراملی پیدا کنند. پرک فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.  سپس کنسرو گوجه‌فرنگی و آب سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به حالت نیم‌جوش بماند تا آب آن تبخیر شود.

ساردین‌ها را به تابه اضافه کنید. پوست لیموترش را رنده کنید و سپس آب آن را بگیرید و به همراه خرده‌های نان تست درون مخلوط ساردین و گوجه‌فرنگی بریزید.  مزه آن را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

پاستاها را درون آب جوش بریزید و پس از اینکه کمی نرم شدند، آنها را آبکش کنید. سپس آنها را درون سس بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند.

پاستا را به همراه سس درون کاسه بریزید و روغن زیتون روی آن بریزید و با پوست رنده شده لیموترش آن را تزئین کنید.

1395/5/17

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: