انچیلادای مکزیکی

انچیلادای مکزیکی

مواد لازم

نان ترتیلا 10 عدد

.پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

گوجه فرنگی خرد شده 2 لیوان

فلفل دلمه ای 1عدد

خامه ترش 1 لیوان

پنیر چدار رنده شده 1 لیوان

پنیر پیتزا رنده شده 2 لیوان

 نمک و فلفل مقدار لازم

مشخصات

برای 4
زمان پخت 4
روش نه جندان سخت
آشپزی :

 ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید ؛ نان ترتیلا را بخرید یا خودتان نان ترتیلا را آماده کنید.داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، نان ها را به نوبت داخل ماهیتابه بگذارید تا گرم شود ( میتوانید از ماکروفر هم برای گرم کردن نان ها استفاده کنید ).پنیر چدار و پنیر پیتزای رنده شده را باهم مخلوط کنید و داخل هر نان مقداری پنیر بریزید ، نان ها را رول کنید و داخل ظرف پیرکسی که چرب کرده اید قرار دهید و به صورت مرتب در کنار هم بچینید.داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و به روغن اضافه کنید ، تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، نصف لیوان آب ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد بپزند و سس یکدست شود سس را روی نان های ترتیلا بریزید و پخش کنید سپس روی سس را با مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار باقی مانده پوشش دهید ، ظرف را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا انچیلادا آماده شود. انچیلادا را در ظرف بکشید و همراه با کاهوی خرد شده و خامه ترش و … تزیین و سرو کنید.

1395/6/21

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: