سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی

سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی

مواد لازم

دو عدد فلفل تند هالوپینو

700 گرم سینه مرغ

225 گرم ماکارونی شکلی

110 گرم پنیر خامه‌ای

200 گرم سالسا

یک عدد آووکادو خرد شده

مشخصات

برای 4
زمان پخت 3
روش نه جندان سخت
آشپزی :

 

فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. فلفل‌های را روی آن بچینید و آنها را 20 دقیقه بپزید تا برشته شوند و پوستشان وربیاید. فویل را روی فلفل‌ها برگردانید و 15 دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید تا به تدریج سرد شوند. سپس با چاقوی تیز، پوسته‌های آنها را جدا کنید و تخم‌ها را در بیاورید. سپس آنها را ریز کنید.

مرغ و ماکارونی را جداگانه بپزید. مرغ‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. ماکارونی‌ها را نیز با آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید.

در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای و نیمی از سالسا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. سپس به تدریج بقیه سالسا را اضافه کنید. فلفل‌های خرد شده و ماکارونی‌ها را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند. در این مرحله باید مرغ و آووکادو را اضافه کنید. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

1395/5/10

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: