فلافل مکزیکیِ

فلافل مکزیکیِ

مواد لازم

یک و ۱/۲ فنجان نخود پخته

 پیاز 1/4 فنجان

٢ فنجان بروکلى یا گل کلم

١ عدد فلفل سبز تند

يك حبه سیر

گشنیز خرد شده 1/4 فنجان

١ قاشق چای‌خورى زیره آسیاب شده

 نصف قاشق چای‌خورى فلفل پاپریکا

٢ قاشق غذاخورى آرد

نمک و فلفل

روغن

مشخصات

برای 4
زمان پخت 7
روش نه جندان سخت
آشپزی :

گل کلم را در مخلوط کن ریخته سپس بقیه مواد بجز روغن را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. مایه فلافل را در کاسه‌اى ریخته و آن را مانند توپک‌هاى متوسط گرد کرده و روى سینى چیده و در یخچال به مدت يك ساعت قرار می‌دهیم. سپس روغن را داغ می‌کنیم و فلافل‌ها را در روغن سرخ کرده و روى دستمال گذاشته تا روغن اضافى آن خارج شود. با سس یا سالاد و یا نان دلخواه سرو می‌کنیم.

1395/7/13

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: