جلاب

جلاب

مواد لازم

شیره خرما: 6 قاشق سوپخوری

گلاب: 4 قاشق سوپخوری

آب سرد: حدود یك و یك‌دوم پیمانه

یخ: به میزان لازم

كشمش طلایی: 2 قاشق سوپخوری

 

دانه صنوبر یاخلال بادام: 2 قاشق سوپخوری

مشخصات

برای 2
زمان پخت 3
روش اسان
آشپزی :

.شیره خرما، گلاب و آب سرد را مخلوط كنید

.لیوان‌های شربت‌خوری را با یخ پر كنید و مخلوط فراهم‌كرده را در لیوان‌ها بریزید

.حال جلّاب را با كشمش و خلال بادام بیارائید و میل كنید

1395/8/30

موارد مرتبط

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: