میرزا قاسمی با گردو

میرزا قاسمی با گردو

مواد لازم

گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم

بادنجان سه عدد

گردوي آسياب‌شده يك پيمانه

كره 100 گرم

سيرداغ سه قاشق غذاخوري

زردچوبه، فلفل و نمك به ميزان لازم

تخم‌مرغ دو عدد

سير دو حبه

مشخصات

برای 4
زمان پخت 4
روش اسان
آشپزی :

بادنجان را كباب پز كرده و بعد از ساطوري‌ كردن با يك ليوان آب و دو حبه سير مي‌گذاريم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه مي‌كنيم. بادنجان و گردو بايد به روغن بيفتد، سپس گوجه‌فرنگي‌ها را نگيني كرده و با كره و سيرداغ تفت مي‌دهيم و با ادويه‌ها به مواد بالا اضافه مي‌كنيم. بايد حرارت ملايم باشد تا كاملا گوجه‌فرنگي‌ها و بادنجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نيمرو كرده و روي ميرزاقاسمي آماده شده مي‌گذاريم.

1395/6/30

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: