مربای بِه

مربای بِه

مواد لازم

مشخصات

آشپزی :

 به را پوست کنده و چهار قاچ کنید، سپس دانه‌های داخل آن را درآورده و هر تکه را به تکه‌های ریزتری تقسیم کنید. به خرد شده را در قابلمه‌ای بزرگ ریخته و پنج پیمانه آب روی آن بریزید. در قابلمه را بسته و آن را روی شعله ملایم گذاشته و حدود 40 دقیقه بپزید تا نرم شود، اما له نشود.

شکر و هل را اضافه کرده و دم‌کنی را روی قابلمه بگذارید. مربا را روی شعله پخش کن و با حرارت خیلی کم چند ساعتی بپزید تا رنگ آن قرمز شده و شربت آن غلیظ شود. در نهایت کمی آب لیمو به آن اضافه کنید و از روی شعله برش دارید.

فوت آشپزي:

برای قرمز شدن مربا حتما از قابلمه رویی استفاده کنید و البته به خاطر داشته باشید در قابلمه در کل مدت پخت بسته باشد.

نکات:

می‌توانید به جای هل از یک قاشق چایخوری وانیل استفاده کنید.

اگر مربای شما کپک زد، سه دلیل دارد، یا موادش کاملا نپخته،‌یا شکرش کم است یا شربتش قوام نیامده است.

برای امتحان قوام مربا، شربت آن را در قاشق بریزید،‌اگر پس از سرد شدن از قاشق نریخت، مربا قوام آمده است.

اگر مربا بیش از اندازه بجوشد،‌ شکرک می‌زند. اگر دچار شکرک شدید، یک چهارم پیمانه آب جوش و سه قاشق آبلیمو به مربا اضافه کنید و کمی بجوشانید.

 

1395/3/8

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: