سوپ مرغ و قارچ

سوپ مرغ و قارچ

مواد لازم

هویج 250 گرم

نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار کافی

جعفری خردشده نصف پیمانه

سس سفید (بشامل) 2 پیمانه

قارچ سفید دکمه ای 250 گرم

سینه مرغ 250 گرم

خامه در صورت دلخواه

مشخصات

برای 4
زمان پخت 2
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

ابتدا تکه های مرغ را با کمی پیاز و زردچوبه و نمک بپزید. قارچ ها را شسته و ریز خرده کرده با کره روی حرارت زیاد کمی تفت داهید. آب مرغ را صاف کنید و هویج رنده شده، مرغ پخته خرد شده و در صورت تمایل سس سفید را اضافه کرده و روی حرارت متوسط قراردهید یک ربع قبل از زمان سرو جعفری و خامه را اضافه کنید. دقت کنید خامه را که اضافه کردید حرارت را خیلی کم کنید که سوپ نبرد. برای سرو میتوانید روی آن را با جعفری تازه تزیین کنید.  

طریق آماده سازی سس سفید: 

یک قاشق غذاخوری آرد سفید را داخل یک قالب صد گرمی کره تفت بدهید و یک پیمانه شیر به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که خودش را بگیرد و شبیه سس شود. می توانید سس سفید را با آب مرغ آماده کنید بعد سبزیجات و تکه های مرغ را به آن اضافه کنید.

نکته 

زمانی که خامه را اضافه کردید نباید سوپ بجوشد خامه آن را می برد.

1395/5/30

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: